Ştiri

BenQ MS531, MX532, MW533 şi MH534

Performanțe superioare şi fiabilitate, în orice moment al zilei

07-14-2017

BenQ redefineşte conceptul de prezentare business, lansând noile modele de video-proiectoare din seria 500

Performanțe superioare şi fiabilitate, în orice moment al zilei

 BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, lansează astăzi patru noi modele de videoproiectoare, destinate segmentului de business.

BenQ MS531, MX532, MW533 şi MH534, sunt concepute ţinând cont de cerinţele actuale ale unui birou de business modern. Astfel, ele oferă o luminozitate de 3300 ANSI Lumeni, rezoluţii video de la SVGA la Full HD 1080P, în funcţie de model,  un contrast cu un raport de 15.000:1, o lampă de calitate ce oferă o durata de viaţă de 10.000 ore(modul SmartEco) şi un consum de energie în modul standby de doar 0,5W, fapt ce contribuie major la prelungirea duratei de viaţă a lămpii și reducerea costurilor.

Toate acestea, împreună cu un design low profile de dimensiuni reduse, contribuie la obţinerea unui videoproiector ce se potriveşte perfect în orice sală de sedinţe.


Proiecţie clară în orice moment al zilei

Datorită celor 3300 lumeni generaţi de lampă, aceste videoproiectoare sunt capabile să ofere performanţe superioare chiar şi în sălile de conferinţă luminate, fiind astfel ideale pentru prezentările corporate unde ai nevoie de lumină pentru a putea lua notiţe. Împreună cu tehnologia DLP şi a unui contrast nativ de 15.000:1, aceste noi modele sunt capabile să ofere imagini în culori vibrante, precum şi texte clare, cu contururi bine definite.


Conectivitate variată şi setări inteligente

Fiind destinate utilizării într-un mediu de business unde este nevoie de o conectivitate cât mai variată, cele patru modele vin echipate atât cu două porturi VGA, cât şi cu două intrări HDMI, acoperind astfel o plajă foarte largă de dispozitive compatibile.

Din punct de vedere al poziţionării şi setării imaginii, noile modele oferă posibilitatea de reglare a înălţimii şi al aliniamentului orizontal prin intermediul a trei picioare ajustabile, în timp ce reglările finale pe verticală se fac prin intermediul setării de Vertical Keystone. Accesul la funcţii se face simplu şi uşor folosind noul Key Pad, sau telecomanda din dotare.     


Setare rapidă şi mentenanţă uşoară

Instalarea videoproiectorul este foarte ușoară şi rapidă, utilizatorul fiind ajutat de un nou buton (Quick Install) aflat pe telecomandă, precum şi de o interfață intuitivă cu imagini. În acelaşi timp, modul de Detecție Automată a sursei de semnal, face ca imaginea să fie proiectată într-un timp foarte scurt, indiferent de tipul de conector folosit.

Pentru o mentenanţă uşoară, fanta de acces la lampă videoproiectorului este pozitionată în partea superioară a carcasei, fiind uşor accesibilă indiferent dacă proiectorul este montat pe tavan sau aşezat pe o masă. Această fantă reduce semnificativ timpul de nefuncţionare, simplifică procedura de schimbare a lămpii şi elimină necesitatea de a dezinstala proiectorul din tavan. 


Prietenos cu mediul

Toate cele patru modele vin echipate cu inovația exclusivă BenQ, ce poartă numele de tehnologia SmartEco. Aceasta, îmbunătăţeşte capacitățile de economisire a energiei, oferind utilizatorului un cost de întreținere scăzut, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii.

SmartEco - în funcție de conținutul afișat consumul lămpii este ajustat în mod automat pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă.

Eco Blank – acest mod este activat automat atunci când proiectorul este pornit pentru mai mult de trei minute, fără o sursă de afişare. Acesta elimină consumul inutil de energie şi prelungeşte durata de viaţă a lămpii proiectorului.

Auto Power Off – după 20 de minute de inactivitate, proiectorul se va opri automat, economisind astfel energie. Această opţiune poate fi ajustată din meniul OSD.  

 

Noile videoproiectoare BenQ sunt disponibile prin partenerii BenQ din România (Darer, IT Direct, Network One Distribution, MGT Educational) la următoarele prețuri de raft recomandate:

 MS531 – 1529lei

 MX532 – 1929lei

 MW533 – 2049lei

 MH534 – 2789lei

Mai multe detalii despre aceste modele găsiţi aici:  https://www.benq.eu/product/projector/biz/

 

Despre Corporaţia BenQ

Având la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație - cu speranța de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat. Because it matters.    

 

Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și este deservit de 100.000 de angajați. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare și dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii, Grupul BenQ controlează un lanț de producție ce îi oferă o capacitate de neegalat în livrarea componentelor critice și soluțiilor de primă clasă în industriile: TFT - LCD, energie verde, produse chimice complexe și compozite cu matrice polimerică, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul susține afacerile profitabile și durabile, care împărtășesc viziunea să de lungă durată de a aduce calitate și bucurie în viața fiecărui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producător mondial de top de panouri TFT - LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

TOP