Ştiri

ZOWIE by BenQ lansează primul monitor de eSports la 240Hz

ZOWIE by BenQ lansează primul monitor de eSports la 240Hz

12-20-2016


Bucureşti, România, Decembrie, 2016 – BenQ, brand global recunoscut pentru excelenţa în dezvoltarea monitoarelor pentru gaming, anunţă disponibilitatea în România a noului model ZOWIE XL2540, un monitor de 25” destinat pasionaţilor de eSports ce oferă o impresionantă rată de refresh nativă de 240Hz.

“Noul monitor atestă încă o dată dedicaţia BenQ de a oferii pasionaţilor de jocuri cele mai bune echipamente eSports. Oferind o rată de refresh nativă de 240Hz, XL2540 este unul dintre cele mai performante monitoare eSports de pe piaţă, oferind profesioniştilor arma de care aveau nevoie pentru a performa” a declarat Dragoș Salamac, Country Head BenQ pentru România.

XL2540 este visul oricărui gamer profesionist, fiind un monitor ce încorporează cele mai bune tehnologii în materie de optimizare a imaginii și gameplay. Are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh impresionantă de 240Hz. Datorită acestei rate de refresh, aproape dublă faţă de standardul actual (144Hz), XL2540 te ajută să vezi toate detaliile şi să te bucuri de un gameplay fluid, mai ales în jocurile de acțiune unde fiecare detaliu este important.

Deşi este o bestie dotată cu o putere brută impresionantă, XL2540 încorporează şi o serie de dotări/tehnologii ce îl ajută atât la optimizarea imaginii cât şi a confortului în utilizare. Dintre acestea, menţionăm funcţia Black eQualizer, o opţiune foarte utilă pentru pasionatul jocurilor de actiune, capabilă să ajusteze în mod automat luminozitatea pentru zonele întunecate, ajutând astfel la identificarea rapidă a inamicilor ascunşi în umbră.

Tot la capitolul tehnologii regăsim și Color Vibrance, opţiune ce oferă performanţe ridicate în materie de culoare, folosindu-se de cele 20 de setări din dotare pentru a optimiza imaginea oricărui tip de joc și a evidenția ce este important pentru jucător.

Din perspectiva confortului în utilizare, noul monitor foloseşte un sistem de reglaj versatil, ce funcţionează atât de uşor încât permite ridicarea ecranului pe axa verticală, folosind forţa aplicată de un singur deget. Deoarece confortul este extreme de important atunci când stai multe ore în fața monitorului, BenQ a integrat aici si tehnologia sa de protecţie a ochilor, prin funcțiile Flicker-free și Low Blue Light.

 

Ca şi design, descoperim Shield-urile ajustabile, folosite pentru prima dată la modelul XL2735, ce ajută utilizatorul să se concentreze la joc, precum şi un nou model de S-Switch ce permite trecerea rapidă prin diferitele moduri de vizualizare a imaginii presetate.

Monitorul oferă un portofoliu complet de conectori: DVI-DL, 2x HDMI 1.4, DP1.2, mufă jack pentru casti şi microfon, 2xUSB3.0, 1x USB2.0 şi 1x S-Swich.‎‎‎

BenQ ZOWIE XL2540 este disponibil prin partenerii oficiali BenQ în România, la un preț de raft recomandat de 2750 de lei.

 

Afla mai multe despre ZOWIE XL2540: https://www.benq.ro/product/gaminggears/xl2540

sau

https://youtu.be/Bmh77BnwA-o

 

Despre ZOWIE

Lansat pe sfârşitul anului 2008, ZOWIE este un brand dedicate dezvoltării celor mai competitive echipamente de gaming pentru eSports. Din 2015, ZOWIE face parte din grupul BenQ, reprezentând compania în linia de produse pentru eSports. 

 

Despre Corporaţia BenQ

Având la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație - cu speranța de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat. Because it matters.    


TOP