Ştiri

BenQ, în calitate de partener de afaceri exclusiv pentru Jamboard

BenQ, în calitate de partener de afaceri exclusiv pentru Jamboard: Un nou dispozitiv de colaborare în echipă 4K de la Google

11-09-2016

Noiembrie  2016 – BenQ, un furnizor internaţional renumit de soluţii de afişare vizuală, a anunţat astăzi că va introduce pe piaţă, în exclusivitate, Jamboard, un dispozitiv digital 4K Ultra High Definition (UHD), destinat creşterii gradului de colaborare la locul de muncă.

 

Având în vedere portofoliul BenQ în domeniul ecranelor plate interactive (IFP), dispozitivul Jamboard de 140 cm (55-inch) beneficiază de puterea lui G Suite, ajutând oamenii să lucreze - fie că se află în sala de conferinţă sau în spaţii de relaxare sau cu o echipă care se află în altă locaţie, prin intermediul funcţiei integrate de videoconferinţă. Ecranul se încadrează perfect în mediul de lucru digital de astăzi, transformând întâlnirile într-o experienţă eficientă şi antrenantă, crescând productivitatea şi îmbunătăţind, în cele din urmă, obiectivul esenţial.

 

„Jamboard este răspunsul la necesitatea constantă a companiilor de a găsi mijloace de comunicare tot mai bune pentru a dezvolta colaborarea productivă între oameni, având ca rezultat crearea unui mediu de lucru orientat pe lucrul în echipă.” a spus Conway Lee, preşedinte al BenQ Corporation.

 

În calitate de pionier recunoscut la nivel mondial în domeniul soluţiilor de afişare, cu o istorie îndelungată de inovaţii premiate în domeniul tehnologiei vizuale, BenQ este partenerul ideal pentru Google Cloud în ceea ce priveşte acest dispozitiv pentru companii.  „Jamboard este întruchiparea fizică realizată prin combinarea celor mai bune funcţii ale G Suite, susţinute de sprijinul oferit de BenQ,” a spus Lee.

 

Dispozitivul Jamboard integrat complet va fi vândut la un preţ foarte competitiv, sub 6.000 USD, atât în Statele Unite, cât şi în Canada şi va fi disponibil la partenerii BenQ selectaţi în primul trimestru al anului 2017. Pentru Marea Britanie, lansarea Jamboard este programată pentru luna martie 2017.

 

Pentru a afla mai multe informaţii despre Jamboard, vizitaţi: gsuite.google.com/jamboard sau the BenQ Jamboard product page.

 

 

■    Despre Corproraţia BenQ

Fondată pe viziunea corporativă „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporaţia BenQ este un furnizor mondial de top în domeniul tehnologiei şi soluţiilor vizuale, decis să îmbunătăţească şi să îmbogăţească fiecare aspect al vieţii clienţilor săi. Pentru a realiza această viziune, compania se concentrează pe aspectele cele mai importante pentru oameni în zilele noastre - stilul de viaţă, afacerile, îngrijirea sănătăţii şi educaţia - sperând să ofere oamenilor mijloacele de a avea o viaţă mai bună, de a-şi creşte eficienţa, de a se simţi mai sănătoşi şi de a-şi îmbunătăţi învăţarea. Aceste mijloace includ un portofoliu larg de produse şi tehnologii integrate destinate oamenilor, care cuprinde proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de dimensiuni mari, produse audio, produse cloud pentru clienţi, comunicaţii mobile şi corpuri de iluminat. Because it matters.  

 

■    Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 22 de miliarde de dolari, este format din aproape 20 de companii independente care operează în mai mult de 30 de ţări în industrii variate, având o forţă de muncă de peste 100.000 de angajaţi.  Fiecare membru al Grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare şi dezvoltare, la resurse strategice puternice.  Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii pentru a crea o scală reală pe pieţele orizontale, Grupul BenQ controlează un lanţ valoric foarte eficient ce îi oferă o capacitate de neegalat în livrarea componentelor critice şi a soluţiilor de primă clasă în următoarele industrii: TFT-LCD, energia verde, produse chimice complexe şi materiale avansate, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, afaceri şi servicii.  Grupul susţine afacerile profitabile şi durabile, care împărtăşesc viziunea sa de lungă durată de a aduce calitate şi bucurie în viaţa fiecărui client (Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life.).

Companiile Grupului BenQ sunt:  BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (world’s top manufacturer of large-size TFT-LCD panels), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. şi Raydium Semiconductor Corp..



TOP